Gratis verzending  van tassen BBsahel

Wanneer het product besteld is, en de betaling binnen is gaan wij over tot het verzenden hiervan. In de meeste gevallen wordt het product dan de volgende dag bezorgd. Mocht dit niet het geval zijn dan krijg je per mail bericht wanneer de bezorging dan wel plaats gaat vinden.

Een tas of portemonnee  met een vermelding ‘langere levertijd’ kent een langere bezorgperiode. Ook hierbij wordt je per mail op de hoogte gebracht.
De verzending is gratis. Dat is makkelijk voor u ! Wij zien het als een service.
 

PostNL Pakketdienst

Wij versturen onze pakketjes met de PostNL Pakketdienst. Je ontvangt van ons een track en trace nummer, zodat je kunt volgen waar jouw pakket op dat moment is.

Extra service.

Kies uw aflevering elders

Kies je eigen afleverpunt  voor het pakket op te halen bij 1 van de PostNL service punten bij jou in de buurt. Geef dan dat adres aan bij aanvraag.

Verzenden buiten Nederland

Voor bestellingen buiten Nederland berekenen wij de PostNL pakketservice tarieven, de tarieven hiervoor worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd.
 

Retourneren

We willen u erop attenderen dat aan  productie van de producten uit Afrika veel  handwerk zit. Door deze ambachtelijke productie is het mogelijk dat het gelooide leer wat imperfectie kan vertonen en niet helemaal egaal is of dat het stiksel  soms niet geheel recht is. Voor de kleuring worden vaak natuurlijke stoffen gebruikt. De kleur van de tas en portemonnee kan dan ook licht afwijken van de kleur op de foto. Niet elk verfbad is hetzelfde. Dat maakt dit product ook uniek. Wij danken u voor uw begrip en voor uw aanschaf.

Mocht u alsnog uw tas of portemonnee wensen te retourneren, dan vragen we van u het volgende:

Het aanmelden van een retour dient binnen 14 dagen te geschieden. Het artikel dient in de originele verpakking met een (kopie) van de factuur en het retourformulier opgestuurd te worden. (Print hier het retourformulier)  Wij streven ernaar om een retourzending binnen 3 werkdagen na ontvangst te verwerken. Na de verwerking ontvang je bericht!  Tahoua Import streeft ernaar om een eventuele terugbetaling binnen 7 werkdagen na verwerking te voldoen. In ieder geval binnen de wettelijke termijn van 30 dagen.

Uiteraard dient het artikel onbeschadigd en zonder tekenen van dragen te zijn, anders kunnen wij het niet retour nemen. Je kunt over een vraag betreft de retourzending vooraf contact met ons opnemen via info@bbsahel.com. Verzendkosten en aansprakelijkheid voor retourzendingen per pakketdienst zijn voor je eigen rekening. Indien het artikel in goede staat is ontvangen, versturen wij de nieuwe bestelling (indien gewenst) of storten we het aankoop bedrag terug op je rekening.