ALGEMENE VOORWAARDEN Tahoua Import

BB Sahel is een handelsnaam van Tahoua Import, ingeschreven in het Handelsregister Kamer van Koophandel onder nummer 53889428 en is gevestigd te Dordrecht.

Op alle overeenkomsten en bestellingen van Tahoua Import zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.   

1. Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn in euro’s incl. BTW, incl. verzendkosten voor de rechtstreekse consument. Tahoua Import  kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke fouten in lay-out of typewerk. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.  

2. Bestellingen 

Zodra u een bestelling heeft gedaan, ontvangt u van Tahoua Import  een bevestiging per email. In deze bevestiging ziet u uw bestelling inclusief BTW en inclusief de verzendkosten. Maak de bestelmodus helemaal af: mocht er iets onverhoopt mis zijn gegaan, neem dan eventueel contact op via info@bbsahel.com  

3. Betaling en levering

Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden via Ieal of Paypall. De gegevens hiervoor ziet u in de orderbevestiging als u de bestelling heeft gedaan. Deze ontvangt u per email.   

Betaling is mogelijk via iDeal  of Pay-pall. Is de betaling niet binnen 7 dagen bijgeschreven op onze bankrekening dan vervalt automatisch de bestelling.

Wanneer de betaling is ontvangen dan wordt binnen 1 á 2 werkdagen de bestelling verzonden. Uitzondering hierbij is wanneer een artikel onverwachts toch niet op voorraad blijkt te zijn. Dit wordt vermeld op de website. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Alle bestellingen worden verzonden via Post.NL. Voor pakketten ontvangt u een track & trace code.  

4. Voorraad

Soms kan het zijn dat een artikel uitverkocht is. Dit is zichtbaar op de website. Indien gewenst en mogelijk wordt het artikel zo snel mogelijk besteld. Omdat nagenoeg alle producten handmatig vervaardigd worden kan de levertijd hierdoor langer zijn. 

5. Verzendkosten 

Voor alle zendingen hanteren wij de Post NL tarieven. Voor verzendingen naar het buitenland worden de desbetreffende posttarieven gehanteerd.   

6. Zichttermijn / herroepingsrecht

Voldoet een artikel niet aan uw verwachting, dan hebt u het recht het artikel, zonder opgaaf van redenen, binnen 10 dagen te retourneren. De bedenktijd gaat in op de dag nadat u de bestelling hebt ontvangen. De kosten die u maakt voor het retour zenden worden niet door Tahoua Import vergoed. Indien het artikel goed is ontvangen stort Tahoua Import het aankoopbedrag, exclusief de door u gemaakte verzendkosten van retourzending, binnen vijf werkdagen retour op uw rekening. Geef bij het retour zenden uw rekening nummer door via de email:info@bbsahel.nl. Wanneer u een artikel wilt retourneren dan dient u dit kenbaar te maken via het retourformulier of via e-mail: info@bbsahel.nl. Het artikel moet ongeschonden en netjes ingepakt retour worden gezonden. U dient het artikel binnen 10 dagen in de originele staat en verpakking en voldoende gefrankeerd retour te sturen naar:  

Tahoua Import
p/a Fair Plaza
Beesdseweg 5
4104AC Culemborg  

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer deze onbeschadigd, in originele verpakking en met juiste frankering is ontvangen door Tahoua Import. Beschadigde, gebruikte of bevuilde artikelen en onjuiste frankering worden niet geaccepteerd.   De verzendkosten en verzendrisico zijn voor uw rekening. Tot ontvangst van de artikelen door Tahoua Import blijft u verantwoordelijk voor deze artikelen.   

7. Kortingscode

Een kortingscode is eenmalig geldig voor een bepaalde periode. Informatie hierover vindt u bij het product vermeld op de webshop. De kortingscode kan alleen online ingeleverd worden tijdens het bestelproces en geldt niet voor de verzendkosten.  

8. Privacy

Natuurlijk worden uw persoonsgegevens vertrouwelijk behandeld en wordt deze informatie niet aan derden verstrekt.   

9. Wijzigingen Algemene Voorwaarden

Tahoua Import houdt zich het recht voor, indien nodig, de algemene voorwaarden te wijzigen.   

10. Copyright

Niets van deze site (afbeeldingen en teksten) mogen zomaar worden overgenomen. Overname in welke vorm ook is niet toegestaan zonder dit eerst met Tahoua Import  te overleggen.   

11. Maat- en kleurverschil

Het kan natuurlijk voorkomen dat een maat of kleur iets af kan wijken van het getoonde artikel op de site. Dit soort kleine afwijkingen geven u als koper niet het recht het artikel te retourneren. Werkelijke kleuren en patronen kunnen iets verschillen van die op uw scherm. Dit komt door verschillen in instellingen en ook door gebruik van natuurlijke materialen. Wij  werken met ecologisch gelooide lederwaren, hierdoor kan het voorkomen dat een huid waaruit het artikel is gemaakt een imperfectie vertoond. Een product van natuurlijke materialen heeft wat meer onderhoud nodig.  Wij kunnen hier geen verantwoording voor nemen deze terug te nemen. De informatie onder dit artikel staat vermeld op het productomschrijving behorende bij het product.  

12. Overmacht door derden

Tahoua Import staat niet in voor situaties van overmacht zoals b.v. vertraging door verzending of schade door derden ten tijde van verzending.